Black Friday Täckbyxor – 20%

sportshopen

Då var det dags igen för julhandeln och riktigt stora rabatter. En rad olika E-butiker har reor och rabatter idag och över hela helgen. För er som tänkt köpa täckbyxor till barnen rekommenderas Sportshopen.se som under hela dagen har 20% på hela sortimentet.

Se utbudet av täckbyxor till barn med 20% rea här

Black Friday inviger julshoppingen

Black Friday infaller den fjärde fredagen i november och har länge varit den största readagen i USA. Men frågan är om inte traditionen med en dag för storslagna shoppingerbjudanden har kommit för att stanna även i Sverige. Black Friday är för många startskottet på julhandeln.

Från och med Black Friday är det många butiker som julskyltar och plockar fram julhandelns stora lockvaror och erbjudanden. Det är inte bara handeln som förbereder för julen, även många julfirare tar som tradition att jul- och adventspynta sina hem i samband med just denna dag.

 

Trots att Black Friday inte är en officiell helgdag i USA så är det ändå många arbetsplatser och skolor som håller stängt denna dag. Tillsammans med Thanksgiving, som infaller torsdagen före Black Friday, så blir dessa dagar till en avkopplande långhelg som sträcker sig från torsdag till söndag.

I Sverige är traditionen med Black Friday inte lika gammal, men den växer starkt i hela Norden. Olika mätningsföretag kan se tydliga tecken på att den svenska näthandeln fördubblas under Black Friday i jämförelse med en vanlig fredag.

Hur ska man som konsument bäst agera under Black Friday?Som konsument kan man spana på erbjudanden som känns lockande. Olika affärskedjor kan ha olika lockpriser, så det tål att jämföra konkurrenter med varandra. Finns det något man redan planerat att köpa, så som julens klappar, kan man få extra mycket för pengarna genom att ta vara på Black Friday.

Många butiker har extra generösa öppettider denna dag, så se till att vara snabbt ute om du misstänker att det finns en risk att något tar slut.