Butiker

Sportshopen

  • Outlet med bra priset – För hela familjen

Har bland annat outlet med mycket bra priser. Utbudet av modeller och storlekar kan variera men det kompenseras med betydligt lägre priser än vid ordinariepris.

Till Sportshopen

Hyber

  • Hyr barnens vinterkläder

Varför köpa täckbyxor till barnen – när du kan hyra dem säsong efter säsong. Affärsidén hos Hyber är att du hyr ett komplett kit med vinterkläder till ett betydligt lägre pris än att köpa nytt varje säsong.

Till Hyber

Skistart

  • Proffsigt och högkvalitativt

Skistart är ett familjeägt företag med säte i Dalarna. De säljer framför allt skidor och utrustning för klättring och andra friluftsaktiviteter som passar i fjällen. Utbudet vänder sig främst mot vuxna men det finns även några kläder så som jackor för barn och ungdomar. De har smidiga täckbyxor som ska fungera och vara bekväma på en tur med långfärdsskidor eller med snöskor.

Till Skistart

Outnorth

  • Fritidskläder och outdoormode

Outnorth har lång erfarenhet av funktionella fritids- och vardagskläder. Utbudet av produkter och kläder på nätet är stort och man vänder sig till hela familjen utom de allra minsta. Deras utbud av täckbyxor kommer från märken som bland annat Fjällräven, Altitude, Tenson m.fl. De finns med eller utan hängslen och i flera olika färger. De minsta storlekarna är för 3 åringar och sedan finns det upp till vuxen XXL.

Till Outnorth

Outdoorexperten

  • Outdoor för alla som älskar naturen

Outdoorexperten har blivit en av landets största butiker på nätet när det gäller fritidsprodukter. De satsar på hög kvalitet till bra pris för män och kvinnor. Även om de framför allt har kläder för fritidsaktiviteter så finns annat så som klänningar, badkläder och underkläder. Det finns täckbyxor av Gore-tex men också varmvadderade med tre lager speciellt gjorda för alpin skidåkning eller telemark.

Till Outdoorexperten

Hatstore

  • Mycket stort utbud av hattar och mössor

Hatstore är en av Sveriges störta E-butiker som enbart har fokus på hattar och mössor. Till vintern hittas bland annat den klassiska och värmande pilotmössan.

Till Hatstore

Lekmer

  • Sveriges största butik för barnkläder och leksaker?

Lekmer är en butik inriktad enbart på barn och deras behov. Förutom babyprodukter, barnvagnar, bilbarnstolar och leksaker har de också barnkläder. Deras täckbyxor kommer bland annat från Didriksons, Name It, Tenson, Bergans och Reima. Modellerna är med och utan hängslen samt med hög eller låg midja.

Till Lekmer

Babyshop

  • Snygga kläder till 0-12 åringar

Nätbutiken Babyshop öppnade 2006 och har inriktat sig på baby, barn och mammor. Deras utbud sträcker sig från barnvagnar, inredning och leksaker till kläder och skor. De har ett minder utbud av täckbyxor men desto större sortiment av overaller för barn och baby.

Till Babyshop

Sportamore

  • Täckbyxor till hela familjen

Sportamore lanserade sin näthandel under 2010 och är en relativt ung internetbutik. Sport i olika former är förstås deras affärsidé men ett utbud av utrustning och kläder för dam, herr och barn. Deras täckbyxor kommer från märken som Defender, Inca, Tenson, 8848 och Lindberg. Modeller och priser varierar kraftigt beroende på vilken sport man utövar.

Till Sportamore

Reima

Till Reima