Om

Var kan man köpa täckbyxor av märket Helly Hansen?
Vilken affär har störst utbud av varma vinterkläder till barnen?
Täckkjol – ett populärt plagg som försäljningen bara går upp för. Var hittar man dom?

Frågorna kan vara många när vintersäsongen startar igång och jag lovar inte att jag kan besvara dem alla – men kanske några.

(Här kan du läsa Private Policy)

Vad är täckbyxor.se?

Mycket på samma ställe: Vissa onlinebutiker har ett stort utbud av täckkjolar men bara någon enstaka byxa. Andra har dyra och exklusiva termobyxor medan utbudet av de billigare byxorna lyser med sin frånvaro. Ett sätt att få överblick över alla de modeller som finns på marknaden är att surfa in på sida efter sida. Ett annat är att besöka denna sida. Genom ett samarbete med flera onlinebutiker finns ett godkännande att visa bild och pris på stora delar av dess utbud. Genom att klicka på den produkt som är intressant kommer man omdirigeras till onlinebutiken. Ett enkelt sätt att hitta rätt helt enkelt.

Under lågsäsong presenteras inte enstaka modeller i samma utsträckning eftersom utbud och pris förändrar sig snabbt på grund av reor och slutförsäljningar. Då ligger fokus istället på att guida till den affär som faktiskt har täckbyxor inne för tillfället. Att hitta dem mitt på sommaren kanske inte är det helt lättaste. Men den som gör det har mycket att vinna. Mycket ofta är det stora reor på sommaren vilket gör att man kan få sina varma fodrade täckbyxor betydligt billigare än när snön kommer och efterfrågan är betydligt större.

De butiker vi samarbetar med för tillfället går att se längst ned på höger sida.

Men allt ändrar sig…

Vi som driver Täckbyxor.se har som mål att sidan alltid ska vara uppdaterad gällande utbud och priser. Den fakta som presenteras är tagen från butikens hemsida. Men priser och utbud kan ibland ändras utan att vi hänger med. Av den anledningen kan vi inte ta något juridiskt ansvar för faktafel på sidan. Vi ber er har överseende med detta. Vid ytterligare frågor kring en produkt – läs nedan.

Har du frågor om en enstaka byxa?

Klicka på byxan så kommer du dirigeras om till den affär som säljer den. Det är den affären du bör kontakta med dina frågor. Denna sida presenterar bara utbudet och kan inte svara på frågor om butiker eller produkter.
Frågor – Kontakt sker via företaget Skribentus.se